اخبار کرونا در چند خط /  دیوانگی و هذیان گویی؛ عوارض جدید کرونا!

ویروس کرونا با نرخ مرگ و میر کمتری در جهان به حیات خود ادامه می دهد اما نرخ ابتلا همچنان بالاست و در برخی از کشورها شیوع آن به شدت اوج گرفته است.
کد خبر: ۱۲۷۰۹۶۳

به گزارش جام جم آنلاین ، ایالات متحده آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلا و فوت شده کرونایی را دارد و بعد از برزیل در رده دوم جدول مبتلایان و مرگ قرار گرفته است.

 آنچه در ادامه می آید مروری خلاصه وار بر مهم ترین اخبار مربوط به ویروس کرونا است: 

 

*یک سوم از جمعیت بریتانیا اطلاعی از علائم کرونا ندارند؛ به طور مثال بسیاری اطلاعی از این موضوع ندارند که سرفه یا تب یکی از علائم کروناست. بسیاری از مردم نیز اعتقادی به قرنطینه خانگی ندارند.

*برخی از فروشگاه های زنجیره ای در بریتانیا مجددا تعطیل خواهند شد چرا که افراد بسیار زیادی که از این فروشگاه ها خرید کرده اند مبتلا به ویروس کرونا شده اند و این ویروس را از محیط فروشگاه دریافت کرده اند.

*سازمان جهانی بهداشت هشدار داد موارد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان با نرخ دو برابری پیش می رود و بیشتر شده است.

*برخی از ناقل کرونا بیش از 100 روز است که علائم آن را از خود نشان می دهند اما بیماری هنوز در آنها فعال نشده است که این اتفاق موجب حیرت و سردرگمی دانشمندان شده است.

*استفاده از ماسک 65 درصد و حفظ فاصله اجتماعی 90 درصد خطر ابتلا و یا انتقال ویروس کرونا را کاهش می دهند و کارشناسان تاکید بسیار زیادی بر روی استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی دارند.

*نوعی ساعت هوشمند اختراع شده که 9 روز پیش از نمایان شدن علائم کرونا به فرد اطلاع می دهد که ناقل این ویروس است.

*مطالعه جدید نشان می دهد كه سوزش سر دل و داروهای سوء هاضمه مانند پریلوسک می توانند خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهند و اینکه علامتی برای مستعد بودن آنها برای ابتلا به این ویروس است.

*تحقیقات جدید دانشمندان هشدار نگران کننده احتمال انتقال ویروس کرونا از انسان به حیوان را تایید می کند. پیش از این احتمالات پرشماری درباره احتمال انتقال ویروس از انسان به حیوان تایید شده بود.

*ویروس کرونا باعث هذیان گویی و دیوانگی ، سكته مغزي و آسيب هاي عصبي در بيماران با تعداد بالاتر از حد انتظار مي شود. دانشمندان هشدار مي دهند حتي انواع خفيف عفونت مي تواند باعث مشكلات مغزي شود. ابتلا به عارضه های مغزی اکنون یک واقعیت غیرقابل انکار در میان بیماران بهبودیافته کرونایی است.

*نیمی از مبتلایان به کرونا در آمریکا این بیماری را از افراد «بدون علامت» گرفته اند. در آمریکا 17.9 تا 30.8 درصد از کل مبتلایان فاقد هرگونه علامتی هستند و هیچ علامتی تا زمان ابتلا از خود نشان نمی دهند. تحقیقات دیگر حاکی از این است که 80 درصد از کل ناقلان در جهان بدون علامت هستند.

*گزارش های مختلف از مبتلایان در آمریکا نشان می دهد همچنان نرخ ابتلا و مرگ و میر در میان اقلیت ها بسیار زیادتر است.

* شمار مبتلایان به کرونا در قاره آفریقا از نیم میلیون نفر فراتر رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها